Modely a procesy zvyšovania výkonnosti podnikov - Kissová, Jana, 1979-
Strategická a operatívna výkonnosť podniku. Strategický model riadenia - metóda Balanced scorecard. Efektívne strategické riadenie. Operatívna výkonnosť. Procesné riadenie. Procesy zlepšovania výkonnosti.