Partnerské vzťahy v dodávateľskom reťazci - Daňo, Ferdinand, 1959-
Typy partnerských vzťahov v dodávateľskom reťazci a dôvody pre ktoré sa vytvárajú partnerské vzťahy. Súčasti modelu partnerských vzťahov.