Kredit manažment a oceňovanie dlhodobých pohľadávok v podnikoch - Fetisovová, Elena
Vymedzenie pojmu pohľadávka. Význam manažmentu pohľadávok podniku. Hlavné fázy kredit manažmentu v podnikovej praxi. Prevencia a efektívne riadenie pohľadávok. Oceňovanie dlhodobých pohľadávok v súčasnej hodnote podľa IFRS.