Materiálno-technické vybavenie cvičných firiem - Šóš, Ivan, 1977-
Predmet cvičná firma vyžaduje okrem multidisciplinárnej pripravenosti učiteľa aj materiálno-technické vybavenie, aby bola simulácia firemného prostredia čo najvernejšia.