Sociálne kompetencie v cvičnej firme - Velichová, Ľudmila
Skúsenosti autorky s rozvojom sociálnych kompetencií vo vyučovacom procese v cvičnej firme. Práca v cvičnej firme pomáha rozvíjať schopnosť tímovej práce, budovať vzťahy s druhými, kooperatívne riešiť problémové úlohy, zvládať a riešiť konfliktné situácie, schopnosť poznávať sám seba i druhých, prijímať kritiku, rozvíjať sebareflexiu, asertívne konať i relaxovať. Nároky ma odbornú prípravu učiteľa.