Formovanie hodnotového rámca spoločnosti v procese globalizácie - Dudová, Iveta
Sociálny štát ako prostriedok ekonomickej a politickej stabilizácie a vytvárania nových pracovných miest. Teoretické prístupy k sociálnemu štátu. Sociálny štát v prostredí ekonomickej globalizácie. Riziko súčasnej doby - hodnotová nestabilita. Formovanie hodnotového rámca. Princípy spravodlivosti a solidarity - rozhodujúce princípy sociálnej politiky. Ciele a úlohy sociálnej politiky. Potreba budovania sociálneho štátu na báze pluralizmu.