Optimalizácia nákladov podniku pomocou efektívnej logistiky skladovania v podniku - Dudek, Slavomír
Skladové hospodárstvo v podniku. Sklady podľa druhu zásob. Sklady podľa druhu skladovacích činností. Výrobne orientované, spotrebne orientované a medziľahlé sklady. Charakteristika a fungovanie medziskladov. Medzioperačné sklady. Skladovanie a výroba. Skladovanie a preprava.