Podnikateľské vzdelávanie - Pavlík, Adrián
Globalizácia a ňou silno ovplyvnené superkonkurenčné podnikateľské prostredie vyžaduje od zamestnancov ale hlavne od podnikateľov permanentnú odbornú pripravenosť vo sfére, v ktorej pôsobia. Nevyhnutnosť poznania podmienok, v ktorých sa pohybujú, znalosť právnych noriem, finančných vzťahov, praktík a zaužívanej techniky, ako aj eliminácia možných rizík, prinášajú so sebou nielen možnosť prežiť v silnom konkurenčnom prostredí, ale dávajú aj väčšie šance v napredovaní. Toto všetko závisí od postoja k celoživotnému vzdelávaniu. Podnikateľské vzdelávanie v Európe. Podnikateľské vzdelávanie v SR.