Riadenie ľudských zdrojov - Karkalíková, Marta
Význam a efektívnosť riadenia ľudských zdrojov. Strategické riadenie ľudských zdrojov. Výstupy systémov ľudských zdrojov. Proces získavania zamestnancov. Subjekty riadenia ľudských zdrojov.