Aktuálne otázky skvalitňovania doktorandského štúdia (vedecká časť štúdia) - Gonda, Vladimír
Charakteristika vedeckej časti doktorandského štúdia. Vypracovanie doktorandskej dizertačnej práce a autoreferátu. Obsahové, štruktúrne a formálne náležitosti písomných výstupov doktoranda - písomnej práci k dizertačnej skúške, dizertačnej práci a autoreferátu.