Vývoj zahraničnoobchodných vzťahov SR s RF po vstupe Slovenska do EÚ - Kašťáková, Elena, 1974-
Prioritné ciele SR vo vzťahu k Ruskej federácii. Obchodno-hospodárske vzťahy. Analýza zahraničného obchodu SR s Ruskou federáciou po vstupe SR do EÚ.