Aktivizujúce formy výučby v predmetoch ekonomického zamerania - Táncošová, Judita
Tradičné formy vysokoškolskej výučby. Charakteristika aktivizujúcich vyučovacích metód. Objavenie a formulovanie určitých problémov a ich riešenie na základe rozumových operácií. Učenie sa študenta vystupovať, argumentovať a počúvať ostatných s cieľom pochopenia ich argumentácie.