Generický benchmarking ako nástroj dosahovania konkurenčných výhod - Kopec, Pavol
Benchmarking ako nástroj na dosahovanie konkurenčnej výhody. Prezentácia generického benchmarkingu stratégií dosahovania konkurenčných výhod. Odporúčania pre aplikáciu modelu benchmarkingu.