Transferové oceňovanie - Kvasničková, Zuzana
Problematika transferového oceňovania upravená v Modelovej zmluve OECD a Smernicou OECD pre nadnárodné spoločnosti a správu daní. Problémy v oblasti transferového oceňovania. Prepojenie v tuzemsku. Metódy transferového oceňovania.