Analýza systému vzdelávania učiteľov ekonomických predmetov v Rakúskej republike - Velichová, Ľudmila
Výsledky analýza systému vzdelávania učiteľov odborných ekonomických predmetov v Rakúsku na univerzitách ekonomického smeru. Porovnanie rakúskeho systému so systémom prípravy učiteľov na Katedre pedagogiky NHF EU v Bratislave.