Výhody využitia IKT vo výchovno-vzdelávacom procese na SŠ v regiónoch Slovenska - Zubalová, Zdenka
Úroveň vybavenosti škôl informačnými a komunikačnými technológiami sa zvyšuje. Rovnako rastú v očiach učiteľov a ich žiakov aj výhody a prínosy využitia IKT vo výchovno-vzdelávacom procese. Príspevok sumarizuje tieto výhody, ale tiež čiastočne poukazuje na prekážky, ktorým využitie IKT čelí.