Využitie výkonnostných ukazovateľov pri hodnotení efektívnosti podnikov - Neumannová, Anna
Významná úloha merania a hodnotenia výkonnosti podnikov. Ekonomická pridaná hodnota. Metódy multikriteriálneho vyhodnocovania variantov. Metóda váženého súčtu poradí. Bodovacia metóda. Metóda normovanej premennej. Výsledky vývoja priemyselných odvetví SR za obdobie rokov 2001-2004.