Úplné znenie zákona o miestnych daniach s komentárom k poslednej novelizácii - Bubeníková, Irena
Zákon č. 582/2004 Z.z. z 23. septembra 2004 o miestnych daniach a miestnom poplatku za komunálne odpady a drobné stavebné odpady v znení ďalších zákonov a zákona č. 460/2007 Z.z. a zákona z 25. októbra 2007.