Správa o implementácii systému elektronického verejného obstarávania
Elektronické verejné obstarávanie (EVO) predstavuje jednu z prioritných oblastí, ktorá významnou mierou prispeje k naĺňaniu lisabonskej agendy. Zavedenie EVO predstavuje úlohu č. 5 Akčného plánu - Podnikateľské prostredie v rámci Národnej lisabonskej stratégie. Implementácia EVO, popis súčasného stavu, prehľad o aktivitách na produkčnom a školiacom serveri. Požiadavky na zabezpečenie správy a prevádzky systému EVO. Rozvoj systému EVO, oblasť využitia systému EVO.