Analýza a riadenie vnútroholdingových tokov a transferov - Šnircová, Jana, 1971-
Globálny trh motivuje k organizačnej koncentrácii miestne odlúčených podnikov do holdingu. Podniky tohto celku vstupujú do vzájomných vzťahov, ktoré spôsobujú početné vnútroholdingové transfery kapitálu. Finanční analytici hľadajú nové postupy, nástroje a metódy analýzy týchto transferov pre potreby finančného riadenia holdingov.