Hodnotenie efektívnosti procesu získavania a výberu zamestnancov - Olexová, Cecília, 1976-
Metódy získavania zamestnancov. Metódy výberu zamestnancov. Validita a spoľahlivosť metód výberu. Ukazovatele hodnotenia procesu získavania a výberu zamestnancov. Tipy pre úspešné získavanie a výber zamestnancov.