Niektoré príčiny nedostatočných inovačných aktivít slovenských podnikov - Freňáková - Karchová, Magdaléna, 1981-
Identifikovanie názorov predstaviteľov inštitúcií, ktoré aktívne pôsobia na trhu rizikového kapitálu v SR, na možné príčiny nedostatočných inovačných aktivít podnikov pôsobiacich v podmienkach SR a na skutočnosť, či rizikový kapitál možno v SR považovať za významný nástroj financovania inovácií.