Biomasa cesta k zlepšeniu života a k prosperite znevýhodnených regiónov - Polák, Matej
Analýza súčasného stavu spotreby palív a energie na Slovensku. Hodnotenie využívania obnoviteľných zdrojov energie, možnosti využitia biomasy pri výrobe bioplynu a energie. Slovensko a zvlášť znevýhodnené regióny severovýchodného Slovenska majú všetky predpoklady aby šancu, ktorú ponúka EÚ v rámci podpory využitia OZE využili a tak prispeli nielen k splneniu cieľa EÚ, ale aj pomohli sebe v zlepšení ekonomickej a sociálnej situácie.