Nákupné správanie spotrebiteľov - čiastkové výstupy z výskumu - Gajdoš, Jozef, 1962-2025
Výskum nákupného správania spotrebiteľov, realizovaný malou skupinou študentov PHF v Košiciach EU Bratialava. Dopytovanie dotazníkom sa uskutočnilo na vzorke 174 respondentov z Košického a Prešovského kraja. Čiastkové výsledky výskumu potvrdzujú tendenciu orientácie na kvalitu v správaní spotrebiteľov na Slovensku.