Nástrahy manažérskeho rozhodovania - Bobenič Hintošová, Aneta, 1979-
Úlohy manažérov na úseku ľudských zdrojov. Práca s informáciami. Rozhodovanie manažéra na úseku ľudských zdrojov. Príčiny negatívneho rozhodovania.