Tendencie zmien riadenia ľudských zdrojov v znalostnej spoločnosti - Olexová, Cecília, 1976-
Teoretické východiská riadenia ľudských zdrojov. Zmeny v riadení ľudských zdrojov spôsobené vstupom Slovenska do EÚ. Zameranie útvaru personálnej práce v podniku. Zmeny v oblasti riadenia ľudských zdrojov. Priority podnikov a trendy v riadení ľudských zdrojov.