Aktuálne problémy v procese Squeeze out v Slovenskej republike - Jakubec, Miroslav
Sqeeze out v Slovenskej republike. Príprava samostatnej prílohy Vyhlášky MS SR č. 492/2004 Z. z o stanovení všeobecnej hodnoty majetku. Problémy pri squeeze out v SR v porovnaní s problémami pri squeeze out v ČR.