Štátne pokladničné poukážky - Hrvoľová, Božena
Štátne pokladničné poukážky patria k najdôležitejším cenným papierom peňažného trhu. Sú charakterizované takmer nulovým rizikom insolventnosti a vysokým stupňom likvidity. Emisia štátnych pokladničných poukážok. Investovanie do pokladničných poukážok.