Úspešnosť slovenských stavebných podnikov výsledky za rok 2006 - Mesároš, Peter
Hodnotenie úspešnosti slovenských stavebných podnikov. Index úspešnosti podnikov. Rebríček podnikov stavebnej výroby, podnikov výroby stavebných materiálov a podnikov zaoberajúcich sa inžinierskou a projektovou činnosťou.