Geografické informačné systémy vo verejnej správe - Romanová, Anita, 1973-
Geografický informačný systém (GIS) - definícia pojmu. Oblasti využitia GIS. Všeobecná štruktúra produktov GIS. Trendy v oblasti GIS. Verejná správa a GIS.