Vedecká konferencia na Katedre účtovníctva a financií - Simonidesová, Jana, 1968-
Správa o vedeckej konferencii Finančné riadenie a výkonnosť podnikov, konanej 14. septembra 2007 pri príležitosti 15 výročia vzniku Podnikovohospodárskej fakulty EU v Bratislave so sídlom v Košiciach. Prehľad príspevkov.