Nehmotné prínosy spoločenskej zodpovednosti podnikov - Pčolinská, Lenka
Spoločenská zrelosť a spoločenská zodpovednosť. Vymedzenie podnikovej zodpovednosti. Dva pohľady na spoločenskú zodpovednosť firiem. Vymedzenie zodpovednosti. Prínosy spoločenskej zodpovednosti podniku. Spoločenská zodpovednosť firiem vo svete, v Slovenskej republike a v Českej republike. Spoločenská zodpovednosť a nehmotné prínosy.