Prieskum tvorby stratégie v stavebníctve vo východoslovenskom regióne - Gavurová, Beáta, 1972-
Význam tvorby stratégie v malých a stredných podnikoch v stavebnom odvetví vo východoslovenskom regióne. Prijímanie strategických rozhodnutí. Vnímavosť manažmentu podniku. Nástroje a výsledky prieskumu.