Regresný model P/E ukazovateľa založený na fundamentoch - Baumöhl, Eduard, 1982-
Využitie regresnej analýzy pri skúmaní ukazovateľa P/E a fundamentov, ktoré ho ovplyvňujú. Podstata ukazovateľa P/E. Regresný model P/E. Model v súčasných podmienkach.