Meranie vedeckej činnosti na univerzitách - Varcholová, Tatiana
Potreba zvýšiť zodpovednosť vysokých škôl za zabezpečenie kvality ich vedeckovýskumnej a vzdelávacej činnosti. Niektoré aspekty týkajúce sa merania kvality vedeckej činnosti univerzít, resp. fakúlt. Scientometria. Kvalita vybraných karentovaných časopisov. Zásady registrácie a kategorizácie publikácií a ohlasov.