Najčastejšie zlyhania daňovníkov
Charakteristika najfrekventovanejších chýb a omylov daňových subjektov vo vzťahu k správcom dane: chyby a termíny, podceňovanie daňového úradu, hanba opýtať sa na nejasnosti, strach z rozsahu zistení daňovej kontroly, neznalosť možností daňovej obrany, nevedenie záznamovej agendy na daňové účely. Chýbajúce sebariadenie podnikateľa v oblasti daní.