Platforma za širší rozvoj využívania obnoviteľných zdrojov energie - Doubrava, Roman
Obnoviteľné zdroje energie majú svoje pevné miesto v energetickej štruktúre mnohých štátov. Ide o vyspelé ale aj rozvíjajúce sa krajiny. Vznik Platformy za širší rozvoj využívania obnoviteľných zdrojov energie na Slovensku. Cieľ platformy. Stratégia energetickej bezpečnosti SR.