Vplyv exportného výkonu na tvorbu marketingovej stratégie: analýza malých a stredných podnikov v SR - Lesáková, Dagmar, 1949-
Skúmanie vplyvu exportného výkonu na tvorbu marketingovej stratégie. Na základe formulovania viacerých hypotéz výskumu sa analyzujú na vzorke 115 podnikov väzby medzi mierou angažovanosti v exporte, faktormi exportu, charakteristikami exportných trhov a podobou marketingovej stratégie.