Symbolika a jej uplatnenie v slovenských prírodných liečebných kupeľoch - Eliašová, Darina
Symboly oslovujú rozum, vôľu a cit reálneho aj potenciálneho kúpeľného klienta. Symboly vyjadrujú predmet činnosti kúpeľného podniku so zámerom motivovať klienta k návšteve. Charakteristika symbolu. Symbol ako znak. Symbol ako slovo. Symbol ako logo. Symbol ako ochranná známka. Symbol ako erb.