Strategické riadenie ľudských zdrojov - Olexová, Cecília, 1976-
Strategické riadenie v organizácii. Filozofia, vízia, poslanie, ciele a stratégia organizácie. Strategické riadenie ľudských zdrojov. Požiadavky na strategické riadenie ľudských zdrojov. Tvorba stratégie ľudských zdrojov. Politika riadenia ľudských zdrojov. Strategické myslenie.