Imidž regiónu ako destinácie cestovného ruchu - Pavlík, Adrián
Vymedzenie pojmu región v ekonomickej teórii. Proces budovania imidžu regiónu. Meranie imidžu regiónu. Hlavné prostriedky budovania imidžu územia. Podmienky a danosti mikroregiónu na rozvoj cestovného ruchu. Komponenty imidžu destinácie.