Organizovanie virtuálnych európskych seminárov a letná škola: sociálny softvér vo výučbe - Samuelis, Ladislav
Projekt VENUS. Účasť na virtuálnych seminároch. Výhody a nevýhody dvoch rozličných modelov medzinárodných seminárov: série virtuálnych seminárov, ktoré sa uskutočnili v akademickom roku 2006/2007 a týždennej letnej školy k téme sociálny softvér vo výučbe.