Jak (ne)ztratit zajímavé uchazeče - Urban, Jan
Dobrí pracovníci sú vzácni a vývoj na trhu práce ukazuje, že firmy musia o nich stále viac súťažiť. Bohužiaľ, často sa stáva, že podniky v dôsledku zbytočných chýb pri jednaní s uchádzačmi tých najlepších kandidátov strácajú. Nezastupiteľná rola pohovoru. Profesionali v nábore.