Ochrana hospodárskej súťaže - vzťah k franchisingu - Štensová, Antónia
Pojem hospodárska súťaž a ochrana hospodárskej súťaže vo franchisingovom podnikaní. Definícia franchisingu. Úprava hospodárskej súťaže vo vzťahu k franchisingu v Slovenskej republike a v rámci Európskej únie.