Kolektívne vyjednávanie - Jendrálová, Anna
Regulácia kolektívneho vyjednávania na podnikovej úrovni medzi zamestnávateľom a podnikovou odborovou organizáciou i kolektívne vyjednávanie za účelom uzatvorenia vyššej kolektívnej zmluvy v zákone č. 2/1991 Z.z. Právna úprava súvisiaca s pluralitou odborových organizácií u jedného zamestnávateľa. Charakteristika zmluvných strán. Obsah kolektívnej zmluvy. Platnosť, účinnosť a záväznosť kolektívnej zmluvy. Kolektívne spory. Vzor kolektívnej zmluvy.