Diagnostika podnikových procesov v oblasti duševného vlastníctva podniku - Matušovič, Martin
Vybrané pojmy používané v oblasti duševného vlastníctva a procesného riadenia. Dynamický pohľad na podnikové procesy. Zlepšovanie procesov ako kontinuálny proces. Popis podnikových procesov v oblasti duševného vlastníctva.