Niektoré zmeny vo vysokoškolskom zákone - Jurkovič, Jozef
Niektoré zmeny, ktoré priniesla novela vysokoškolského zákona č. 363/2007 Z.z. Členenie vysokých škôl. Pôsobenie vysokých škôl z ostatných členských štátov EÚ. Akademická samospráva. Posilnenie vplyvu verejnosti na činnosť verejných vysokých škôl. Konanie o udelení štátneho súhlasu na pôsobenie súkromnej vysokej školy. Doktorandi. Školné na vysokých školách. Sociálne a motivačné štipendium.