EDAMBA - význam a prínos Ekonomickej univerzity počas dešsaťročného členstva v Európskej asociácii vzdelávania doktorandov - Strážovská, Helena
Význam a nové úlohy v doktorandskom vzdelávaní - EDAMBA. Vznik doktorandského programu EDAMBA (European Doctoral Programmes Association in Management and Business Administration)