"Nová ekonomika" - diagnostika vybraných problémov podniku - Matušovič, Martin
Vybrané impulzy globalizácie - cesta k novej ekonomike. Globalizácia a pôsobenie transnacionálnych korporácií. Vplyv globalizácie na rast ekonomiky u hospodársky slabších krajín. Názor D. Helda na globalizáciu. Vybrané tendencie v novej ekonomike.