Inovácie a konkurenčná schopnosť podniku - Hečková, Jaroslava
Úloha inovácií v strategických cieľoch podniku. Stratégia vývoja nových výrobkov. Stratégia procesných inovácií. Stratégia inovácií výrobnej základne. Stratégia kvalifikačného rozvoja pracovných síl. Stratégia organizačného rozvoja a automatizácie riadenia. Inovačné procesy podniku.